header-logo.png

Belmeko bvba

Siemenslaan 5

8020 Oostkamp

België

Tel: +32 50 83 11 83

Fax: +32 50 83 11 84

Email: info@belmeko.be

Privacy

Belmeko bvba hecht belang aan uw privacy en deelt hierbij het volgende mee.

 

Wie zijn wij

Dit is de website van Belmeko bvba,  met adres Siemenslaan 5 , 8020 Oostkamp, België.  Het emailadres is  info@belmeko.be en het BTW-nummer  is  BE 0421.578.133

 

 

Uw persoonsgegevens, onze verantwoordelijkheid

Op deze website en binnen de uitvoering van onze activiteit verzamelen we persoonsgegevens. Deze gegevens worden door ons bedrijf beheerd.

Bij een bezoek aan onze site bewaren we:

  • Gegevens van niet-persoonlijke aard als u een bezoek brengt aan onze webpagina's, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar www.belmeko.be gekomen bent, of waarlangs u die verlaat.
  • alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd hebt
  • uw e-mailadres als u bestellingen en vragen plaatst op deze website
  • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
  • alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt gebruikt

  • om de inhoud van onze website te verbeteren
  • binnen het onderhouden van de klantenrelatie, en om u later te contacteren voor directe marketingdoeleinden
  • binnen het onderhouden van de leveranciersrelatie
  • voor de uitvoering van HR-dienstverlening
  • om het leveren van onze diensten mogelijk te maken
  • voor onze eigen financiële administratie

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. 

 

 

Veiligheid

Als wij uw gegevens ontvangen of overdragen op onze website of binnen onze commerciële relatie, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie, gebruiken wij een beveiligde server.

 

 

Hoe ons contacteren in verband met ons privacy beleid?

  • Wenst u te reageren op ons privacy beleid, dan kan u ons contacteren:  via e-mail: info@belmeko.be ; via telefoon: 0032 50 83 11 83; per post: Siemenslaan 5, 8020 Oostkamp, België
     
  • Als u ons uw e-mailadres of postadres meedeelt, kan u periodieke mailings ontvangen van ons, met informatie over producten, diensten, opkomende evenementen of vacatures. Als u dergelijke mailings niet meer wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.
  • Als u ons uw telefoonnummer meedeelt, kan u telefonisch of via tekstberichten (SMS/MMS/ed) gecontacteerd worden door ons bedrijf met betrekking tot informatie over onze producten, diensten, opkomende evenementen of vacatures.
     
  • Als u van geen enkel bedrijf nog mailings of telefonische oproepen wenst te ontvangen, contacteer dan de Robinson-lijst van het Belgisch Direct Marketing Verbond (online: www.robinsonlist.be, gratis telefoonnummer: 0800-91 886 of per post: BDMV, Robinson list, Buro&Design Center, Heizel Esplanade B46, 1020 Brussel)

 

Andere:

  • Google analytics​​​​​​
    Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google").
    Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

    Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.
    Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.
     
  • Wij houden uw gegevens niet langer bij dan noodzakelijk, en troffen de nodige maatregelen om uw gegevens adequaat te beveiligen.
     
  • U heeft het recht om kosteloos kopie te ontvangen van uw persoonsgegevens die wij bewaren;om uw persoonsgegevens bij te werken of corrigeren; om uw persoonsgegevens uit onze databank te laten verwijderen, in zoverre er geen wettelijke bepalingen ons verplichten uw persoonsgegevens te bewaren.
     
  • Klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens kan u indienen bij:  Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer ; Drukpersstraat 35; 1000 BRUSSEL; Tel. 02/274.48.00; Fax. 02/274.48.35; commission@privacycommission.be

 

  • Indien u bovenstaande rechten wenst uit te oefenen, dan kun u zich richten tot Belmeko met een schriftelijk,  gedateerd en ondertekende aanvraag.  Alvorens aan uw verzoek te voldoen, kunnen wij u vragen om een identiteitsbewijs voor te leggen. 
     
  • Het gebruik van "cookies".
    Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden en dit enkel en alleen om de site beter af te stemmen op de behoeften van de terugkerende bezoeker. Deze mini bestandjes of cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser.