header-logo

Belmeko bv

Siemenslaan 5

8020 Oostkamp

België

Tel: + 32 50 83 11 83

Email: info@belmeko.be

DSC_6038
DSC_6055
DSC_6061
DSC_6071

Open Bedrijvendag bij K.W. Keukens Wooninrichting

Tijdens de Open Bedrijvendag toonde K.W. Keukens Wooninrichting in Willebroeck hun pas opgeleverde lakkerij.  

 

 

Meer informatie over K.W. Keukens en Belmeko:

 

K.W. Keukens groeide in enkele decennia uit tot de specialist in maatwerk meubilair voor keukens en interieur tot totaalrenovaties.

 

De norm naar afwerking wordt hierbij zeer hoog gelegd. Om deze kwaliteit te kunnen behouden dient het ganse proces van ontwerp van maatmeubilair tot meubelproductie en spuiterij volledig in eigen beheer uitgevoerd te worden. Dit is de enige manier naar een 100% kwaliteitsborging en flexibiliteit.

 

Belmeko heeft als Belgisch fabrikant in maatwerk lakinstallaties samen met K.W. Keukens op deze locatie de ideale spuiterij uitgewerkt om aan de hoogste eisen te kunnen voldoen.

 

Voor een optimaal eindresultaat in lakwerk, moet het ganse lakproces doordacht onder de loep genomen worden van verf tot lakinstallatie.  Tevens moet alles conform de strikte veiligheids- en constructie-eisen zijn die aan spuitcabines wettelijk worden opgelegd.
Spuitcabines, verflabo’s, opslagbunkers etc zijn allemaal ATEX zones waarbij alles explosieveilig moet uitgevoerd worden.
De eisen naar luchtstroom, luchtverversing en arbeidsbescherming zijn cruciaal om de veiligheid te garanderen. De do’s en don’ts om een goede lakkerij te integreren in schrijnwerkerij vraagt veel know-how. Belmeko bouwt reeds meer als 35 jaar dergelijke lakinstallaties op maat.

 

 

Voor meer informatie over K.W. Keukens Wooninrichting: klik hier