header-logo

Belmeko bv

Siemenslaan 5

8020 Oostkamp

Belgiƫ

Tel: + 32 50 83 11 83

Email: info@belmeko.be

1108_detail
1109_detail

Spuitinstallatie voor specialist in interieur- en binnenschrijnwerk

Voor een modern interieurschrijnwerkerij te Oostrozebeke heeft Belmeko een lakinstallatie op maat ontwikkeld volgens de wensen van de klant.

 

Flexibiliteit en hoge afwerkinggraad vormen de belangrijkste visie van hun bedrijf.

 

Voor het optimaliseren van het ganse lakproces heeft Belmeko een spuitcabine gebouwd die uiterst geschikt is voor hun type hoogwaardige  producten.

 

Hun beschikbare ruimte was echter beperkt. Dermate dat er reeds plannen op tafel lagen voor een uitbreiding van het atelier.  Belmeko heeft na een constructief bezoek en uitgebreide bespreking met de klant een oplossing uitgewerkt waarbij de spuitcabine en mengkamer in het bestaand gebouw geplaatst kon worden.

 

Initieel was het de bedoeling om ca 2 dagen per week deze cabine te gebruiken. De installatie is nu reeds meer dan een half jaar in dienst en omdat hun afwerkingskwaliteit hun verwachting overstijgt, wordt er meer lakwerk aangeboden en verkocht. Momenteel is de spuitcabine permanent in gebruik.

 

De spuitcabine bevat eveneens een direct gasgestookte inblaasverwarmingsgroep dat op het dak werd geplaatst voor ruimtewinst. Dankzij de verwarming kunnen ze hun gewenste afwerkingkwaliteit het ganse jaar door waarborgen.