header-logo

Belmeko bv

Siemenslaan 5

8020 Oostkamp

Belgiƫ

Tel: + 32 50 83 11 83

Email: info@belmeko.be

artikel interieurbouw, mei 16

Voordelen van een eigen spuiterij

Verschenen in vaktijdschrift Interieurbouw, 20 mei 2016.

 

Klik hier om artikel in Interieurbouw te lezen »

 

 

Voordelen van een eigen spuiterij:

 

Als fabrikant van spuitcabines op maat, zoekt Belmeko graag samen met u welke spuitcabine uw efficiëntie en succes kan verhogen. Belmeko biedt u 10 redenen aan waarom het interessant is om het lakwerk niet uit te besteden:

 

1. Beheersen van uw kostprijs:  Het voordeel van goedkoper zelf te kunnen lakken, kan het verschil maken om een project binnen te halen.

 

2. Het beheersen van uw kwaliteit: U heeft uw hoge kwaliteitseisen 100% zelf in de hand.

 

3. Minimaliseren van  dure verpakking- en  transportkosten omwille van het brengen en halen van uw lakwerk.

 

4. Beheersen van projectplanning: Geen risico meer dat de onderdelen nog niet klaar zijn bij uw lakker. U kunt naar uw eindklant uw afgesproken termijnen respecteren.

 

5. Geen verpakkingsschade: Vaak wordt door te krappe levertermijnen de werkstukken te vroeg verpakt. Hierdoor ontstaat er een onherstelbaar zichtbaar patroon in de lak. Droog- en uithardingtijden kunnen veel beter gerespecteerd worden.

 

6. Homogene kwaliteit: Vaak dienen de laatste maatdelen van een kast ook gelakt te worden. Om geen hinderlijke vertragingen op te lopen worden deze dan vaak zelf gespoten of met de rol geschilderd. Hierdoor wordt er een verschillende afwerking bekomen wat meestal niet aanvaard wordt.

 

7. Lakfoutje: Geen discussies met uw loonlakker en uw klant. Het snel herlakken is de snelste en voor u goedkoopste oplossing dat de klant tevreden zal stellen.

 

8. Mogelijkheden om sneller op nieuwe laktrends in te spelen.

 

9. Eindklanten houden van een bedrijf dat van A tot Z de kwaliteit in handen heeft. 
Het lakwerk is hetgeen wat ze zien en voelen in hun interieur. Dit straalt vertrouwen uit waardoor in een finale fase de klant makkelijker voor u zal kiezen. Vaak wordt de spuiterij het visitekaartje van een bedrijf genoemd.

 

10. Vermijden van stress van telefoonverkeer, facturatie enz, door zelf te kunnen lakken is een niet te verwaarlozen voordeel waardoor u zich voor 100% op uw werk kan concentreren.