header-logo

Belmeko bv

Siemenslaan 5

8020 Oostkamp

Belgiƫ

Tel: + 32 50 83 11 83

Email: info@belmeko.be

1089_detail
1090_detail
1091_detail

Poederlaklijn met 4/8-fasige sproeitunnel voor inox

Poujoulat is een Europese marktleider in metalen rookkanalen, dakdoorgangen en accessoires voor schoorstenen en verwarming. 

 

Voor de hoofdvestiging in Granzay-Gript, in arrondissement Niort (Frankrijk),  heeft Belmeko sinds kort een nieuwe sproeitunnel geleverd die noodzakelijk is bij het lakken van hun eigen gemaakte rookgasschouwen in inox.

 

Het studiebureau van Belmeko heeft in co-engineering met de klant een sproeitunnel ontworpen dat aan alle hoge technische kwaliteitseisen van de  klant beantwoordde. Hierbij was er de extra uitdaging dat de installatie gebouwd diende te worden voor het poederen op inox substraat.

 

De totale poederlakinstallatie bestaat uiteindelijk uit een 4/8-fasige sproeitunnel, continu droogoven, poedercabine met poederrecuperatie, continu moffeloven en kettingbaansysteem.

 

De voorbehandeling is uitgevoerd met een sproeitunnel die een minimum verbruik aan chemicaliën garandeert en geen afvalwaterbehandeling nodig heeft. De sproeitunnel is ontworpen en gebouwd voor "nullozing - zero rejet".  

 

De sproeitunnel is zeer economisch in gebruik:
-   Minimum loonkost
-   Zeer gebruiksvriendelijk
-   Zeer onderhoudsvriendelijk

 

De firma Belmeko is trots dit project voor Poujoulat verwezenlijkt te hebben in een sterk samenwerkingsverband.

 

Voor meer informatie over Poujoulat, klik hier: »